Välkomna till
Bachs Blomsterterapi 
i  Sverige
!   

På våra olika webbsidor om Bachs Blomsterterapi presenterar vi Dr. Bachs (1886–1936) fantastiska healingssystem med blomsterdroppar. En bachterapeut har ett brett register och kan behandla människor, djur och växter med mycket goda resultat och utan onödiga bieffekter. Här beskrivs hur man blir doserad med de olika blomsterdropparna. Vi får veta lite hur behandlingen går till genom exempel på symtom, hur enkelt det är att använda blomsterdropparna, vilken positiv förändring vi har att vänta när vi använder blomessenserna. Vi presenterar medlen i bokstavsordning under rubriken de 38 medlen och visar varje blomma – som ligger till grund för blomstermedlen – med bild.

Vill man veta mera om dr Bach filosofiska tankar kan man läsa hans skrifter De Tolv Helarna Och Andra Medel  och Hela Dig som båda tillhör bachlitteraturens klassiker. Vi gör en del utdrag ur dessa texter som dels speglar Bachs egen forskning och dels ger oss en inblick i hans filosofi.

Vi gör dessutom omfattande utdrag ur Bachs Blomsterterapi av Eva Moberg vilka ger bra beskrivningar på hur man använder medlen. Denna skrift används både av praktiserande terapeuter och av dem som bara teoretiskt vill lära känna grundtankarna i Bachs Blomsterterapi. Den är en utmärkt manual över Bachs blomsterdroppar, en storsäljare sedan 1992 och är nu inne på sin femte upplaga. 

Dessa tre skrifter kan du beställa av oss genom Internet på
Bachs Bokhandel Online.

Under rubriken Speglingar kommer vi att samla olika artiklar som varit i pressen som tar upp Blomstermedlens verkningar och användningsområden. Vi kommer också att samla ihop olika fallbeskrivningar som ger oss fina insikter i hur blomsterdropparna och Bachs healingsystem fungerar.

Vi [Eva Moberg] kommer och föreläser till föreningar, skolor och företag som vill lära känna Dr Bach Blomsterterapi. E-posta och boka genom denna hemsida eller slå oss en signal. 


Är du intresserad och vill ha mer information kontakta Peter Bernin på tfn 040-19 19 52... 070-376 47 47 eller genom e-post: bernin@artdecoration.se


Copyright © 2000-2012 Bach Kompaniet Malmö  
Uppdaterad 2012-01-20