Alternativ medicin, hälsokost, örter, näringstillskott, vattenrenare...

   

Rekommenderat pris 350:-

Du kan göra din beställning genom
Hermeticum Malmö mobilt på 070 376 47 47 eller genom email till Björn-Peter Bernin på: bernin@artdecoration.se Läs denna intressanta artikel från Dagens Hälsa om kornets egenskaper...

Svenskt korn sänker kolesterolhalten

Korn
Korn

Det svenska företaget Nutritechs naturprodukt ”Aktiv” kan vara ett bidrag till lösningen på ett stort folkhälsoproblem. Resultatet från en undersökning genomförd av Centret för Klinisk Prövning av Livsmedel (KPL) vid Uppsala Universitet är nu klart. LDL-halten det s.k. ”Dåliga kolesterolet”, sjönk med i genomsnitt fem procent hos försöksgruppen. Glädjande nog påverkades inte HDL-halten, vilket gör att de goda effekterna blir ännu starkare. Dessutom visade testet att även triglyceriderna sjönk med tio procent.


– Mycket intressanta och
viktiga resultat. Vid försöket gjordes ingen förändring av övriga mat- och motionsvanor. De statistiskt säkerställda sänkningarna av blodfetterna är enbart beroende på det måttliga intaget av aktiverat korn som är huvudingrediensen i Aktiv. Med största sannolikhet kan Aktiv åstadkomma ännu större sänkningar om doserna ökas och som sig bör ersätter en del av övriga energiintaget, kommenterar doktor Magnus Nylander, en av Sveriges ledande näringsforskare med stor erfarenhet av kostens betydelse för blodfetterna för såväl elitidrottare som ”vanliga” människor.

Den placebokontrollerade undersökningen genomfördes under perioden mars-juni i år för att undersöka bland annat Aktivs effekter på LDL-halt, HDL-halt och triglyceridnivåer hos totalt 41 män och kvinnor. De hade alla en LDL-halt på minst 3 mmol/l. Undersökningen genomfördes av KPLs verksamhetsledare Johan Olsson och projektledaren Birgitta Sundberg.

Energitillskottet Aktiv, aktiverat korn, har sina rötter i ekologiskt odlat korn från svenska åkrar. Med hjälp av den patenterade processen skapas ett energitillskott med positiva egenskaper. Det kliniska testet vid KPL i Uppsala ger ett klart svar på det aktiverade kornets egenskaper och effekter.

Produkten Aktiv är den enda i sitt slag och är baserad på svenskt kravodlat korn som aktiverats genom en förgroddningsprocess. Nästan alla kända näringsämnen finns med, och det redan låga glykemiska indextalet blir ännu bättre för kroppen med det stora innehållet av betaglukaner som sänker kolesterol och stabiliserar blodsockret. Korn som människoföda har en historia som sträcker sig mer än 6 000 år tillbaka. Redan de romerska trupperna byggde upp kraft och uthållighet med hjälp av korngröt.

länk till ovanstående artikel: http://webnews.textalk.com/se/tip.php?id=168880&context=
 

Hermeticum´s hemsida nås via länken på: http://www.artdecoration.se
 

G1 - för kökskranen (Normalt vatten)

g1

Kopplas snabbt och enkelt på kökskranen och när man vill ha kristallklart, hälsosamt vatten så vrider man om en liten kran. Kan placeras fritt på passande ställe på diskbänken. Enkel att flytta.

Renar upp till 25.000 liter innan filterpatronen lätt byts.

Några av fördelarna med detta testvinnande vattenreningsmaterial är exempelvis:

- Det är en oerhört effektiv metod att ta bort skadliga föroreningar i vattnet

.- Inga ämnen släpps ut i vattnet igen, inte ens vid tryckstötar i rörsystemet.

 - Filtermaterialet släpper inte ifrån sig några ämnen, vilket annars är fallet hos andra tekniker som ex. kolfilter och keramiska filter.

 - Det är en effektiv barriär mot bakterier, virus och parasiter. Noggrant testat hos Pasteur Research Institute.

- Vattnet behåller sina naturliga egenskaper och mineraler lämnas kvar.

- Filtermaterialet är självindikerande och man behöver inte bekymra sig om när patronen måste bytas.

- Kostnadseffektiv metod. Flera hundra gånger billigare än flaskvatten!

 
1.950,00 kr. Frakt tillkommer med 100:- i hela Sverige

G1 - hårt vatten
Samma som ovan men för hårt vatten

 

3#  Bach Blomsterterapi av Eva Moberg, TK Malmö 1999, 34 s. Hft. ny 90:- Tillfället slut

4# Hela Dig av dr Edward Bach, TK Malmö 2000,  40 s. Hft. ny 90:-

5# De Tolv Helarna av dr Edward Bach, TK Malmö 1998, 20 s. Hft. ny 70:-

6# De kroniska sjukdomarnas botande med giftfri växtmedicin, av Nils Hewe, Nova Förlag 1985, 90 s. Hft. (A4 format) ny 120:-

7# Välsignade växter, av Nils Hewe, Nova Förlag 1984, 230 s. med register Hft. ny 125:-

8# MYSTIKENS VÄRLD Healing, Förlag Lademan, 144 s. Inb. ny 135:-

 

till Hermeticum Malmö
________________________________________________________

Copyright © 2002-2012 Hermeticum - Malmö  
Uppdaterad 2014-02-10